Background Image

Slagvaardig

en betrokken

Post Advocaten en Bouter Advocatuur bundelen met ingang van februari hun krachten in Barneveld

Deze samenwerking is voor Bart Bouter de gewenste stap naar een partnerschap en een verdere uitbouw van zijn groeiende praktijk. Samen met zijn compagnon Jan Post gaat hij leidinggeven aan het kantoor. Hij is daarmee verguld: “Onze expertisegebieden vullen elkaar mooi aan en de culturen passen goed bij elkaar: korte lijnen, persoonlijke aandacht en focus op kwaliteit. Dat herkende ik ook bij Jans bestaande kantoor.”

Voor Post Advocaten betekent het samengaan met Bouter Advocatuur een verdere versterking van de vanouds bestaande positie in Barneveld en de regio. “Bart Bouter heeft als zelfstandig advocaat zijn bestaansrecht in hele korte tijd bewezen. We hebben vervolgens elkaar als partners leren kennen en waarderen. Barts praktijk sluit naadloos aan bij onze organisatie en de reeds door ons bediende zakelijke klanten. Wij zijn heel blij met zijn versterking.” aldus Jan Post van Post Advocaten.

De samenwerking zal de komende tijd verder gestalte krijgen. De kantoren gaan hun praktijken binnenkort volledig integreren. De praktijk van Bart Bouter verhuist op korte termijn van de Amersfoortsestraat naar het pand aan de Stationsweg.

Het kantoor zal vanuit de locatie Stationsweg 123 te Barneveld op verschillende rechtsgebieden actief zijn. De nieuwe samenwerking richt zich vooral op de zakelijke markt met juridische vraagstukken op onder andere ondernemingsrecht, arbeidsrecht, vastgoed- en huurrecht en het contractenrecht. Beide advocaten hebben tevens een specialisatie op het gebied van het kerkrecht.

Deel deze blog